top of page

Nu identificăm probleme, venim cu soluții

​

​

PRACTICE AREAS

Servicii

Vă asigurăm consultanÈ›a juridică necesară privind negocierea, întocmirea È™i revizuirea contractelor pe care le încheiaÈ›i cu partenerii contractuali, furnizorii sau chiar utilizatorii finali ai produselor pe care le livraÈ›i sau serviciilor pe care le prestaÈ›i.

Vă asistăm la înfiinÈ›area societăților sau cu privire la orice modificări care apar pe parcursul derulării activității acesteia (schimbare administratorvânzare parÈ›i sociale, modificare obiect de activitate, autorizarea activității etc.).

CONTRACTE

DREPT IMOBILIAR        ȘI

Asigurăm consultanță juridică în materia dreptului imobiliar în legătură cu achiziÈ›ia de imobile (terenuri sau construcÈ›ii), dar È™i cu revizuirea promisiunilor de vânzare încheiate cu dezvoltatorii imobiliari.

SOCIETÄ‚ÈšI

AVIZE ȘI AUTORIZAȚII

Furnizăm consultanță cu privire la autorizarea activității pe care urmează să o desfășuraÈ›i, de la simple magazine comerciale la desfășurarea de activități de furnizare de servicii de comunicaÈ›ii electronice.

OUR VISION

​

De ce aveți nevoie de noi?

(7 motive)

​

​

1. Pentru că identificăm riscurile inerente activității pe care o desfășuraÈ›i È™i le minimizăm prin măsuri concrete. 

​

2. Pentru că vă răspundem rapid la toate întrebările pe care le aveÈ›i È™i care apar în desfășurarea activității de zi cu zi, cu claritate È™i precizie.

​

3. Pentru că ne vom dedica complet obținerii celor mai potrivite soluții juridice pentru afacerea voastră.

​

4. Pentru că putem să vă salvăm timp preÈ›ios pe care să îl dedicaÈ›i afacerii È™i nu descifrării aspectelor juridice ce È›in de activitatea desfășurată. Ne-am pregătit noi ani buni pentru asta.

​

5. Pentru că putem colabora preponderent online sau telefonic, astfel încât schimbul de informaÈ›ii să se realizeze instantaneu, iar timpul să nu fie irosit cu deplasări.

​

6. Pentru că suntem transparenÈ›i în furnizarea serviciilor, astfel încât veÈ›i È™ti încă de la începutul colaborării care este preÈ›ul total al acestora, precum È™i în ce vor consta mai exact.

​

7. Și pentru că vă prezentăm încă de la început care sunt È™ansele reale pe care le aveÈ›i în demararea oricăror proceduri sau demersuri, astfel încât să nu aveÈ›i parte de surprize.

​​

ATTORNEYS
2019 Tudor Cristina_photo site_edited.jpg

​

Suntem preocupați de interesele voastre și axați pe dezvoltarea afacerii desfășurate, prin furnizarea celor mai bune soluții juridice.

​

Cum vom face acest lucru?

​

Vom fi transparenÈ›i, prezentându-vă încă de la început care sunt demersurile care trebuie luate în considerare, precum È™i costurile aferente acestora.

 

Serviciile vor veni în sprijinul afacerii voastre È™i vor aduce plus valoare. 

​

Vom comunica în permanenÈ›a È™i vă vom È›ine la curent cu stadiul procedurilor desfășurate.

​

Cum se va desfășura colaborarea?

​

Online sau telefonic, astfel încât schimbul de informaÈ›ii să se realizeze în timp real, iar timpul să fie eficientizat la maxim.

CRISTINA TUDOR

PARTNER

Tel: (+40).766.706.561

office@cristinatudor.ro

CONTACT

Adresați mai jos solicitarea sau lăsați-ne numărul de telefon și vă sunăm noi

Mulțumim. Vă vom contacta în cel mai scurt timp!!

Programează  o discuÈ›ie

Email: office@cristinatudor.ro
Tel:  (+40).766.706.561

bottom of page